Borg Technisch Beveiligingsbedrijf
Installatiebedrijf Brandmeldinstallaties

Visie en missie

Visie:

ATS Nederland is een technische dienstverlener gespecialiseerd in networks en security. ATS Nederland is een no nonsense bedrijf waar de mens centraal staat. Collegialiteit staat hoog in het vaandel. ATS Nederland heeft de overtuiging dat wanneer haar personeel wordt gewaardeerd en met plezier voor haar organisatie werkt, zich dit vertaalt in de kwaliteit van het werk. ATS Nederland wil bekend staan als een goed bedrijf om voor te werken en een prettige partner om zaken mee te doen. ATS Nederland streeft naar een langdurige zakelijke relatie met haar klanten en streeft na al haar klanten goed te kennen. Binnen ATS Nederland zijn heldere en duidelijke afspraken voor een ieder zodat er geen leiding wordt gegeven maar wordt gecoacht. ATS Nederland heeft de overtuiging dat dit leidt tot een grotere mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid onder haar personeel.

ATS Nederland streeft er naar iedere werknemer ontplooiingsmogelijkheden te bieden door onder andere scholing.

Missie:

a) ATS Nederland is een groeiend technische dienstverlener welke zich ten doel stelt in een mens- gerichte organisatie haar mensen te motiveren en te stimuleren om te kunnen groeien in kennis en vakmanschap om zo diensten en producten te leveren aan onze opdrachtgevers van hoge kwaliteit en duurzaamheid.
b) ATS Nederland werkt elke dag met ziel en toewijding om een belangrijke speler te zijn op het gebied van communicatietechniek in Noord- Nederland.