Borg Technisch Beveiligingsbedrijf
Installatiebedrijf Brandmeldinstallaties

Security

ATS Nederland ontwerpt, realiseert en onderhoudt klantgerichte en effectieve beveiligings- oplossingen. Specialisten op het gebied van inbraaksignalering, branddetectie, toegangscontrole- en camerasystemen stellen in overleg met u een optimaal beveiligingsplan samen.

Uiteraard wordt rekening gehouden met de wet- en regelgeving rondom beveiliging maar ook uw budget wordt niet uit het oog verloren. ATS Nederland is een NCP- erkend BORG technisch installatiebedrijf.

Inbraaksignalering

Borg BeveiligingsbedrijfEen effectief beveiligingssysteem bestaat altijd uit een samenstelling van meerdere maatregelen. Deze kunnen organisatorisch, bouwkundig of elektronisch van aard zijn. Wanneer deze uitgangspunten vastgesteld zijn, vertalen wij deze in oplossingen. Wij verzorgen de aansluiting op een particuliere alarmcentrale en indien gewenst verzorgen wij via partners voor u ook de alarmopvolging door een bewakingsdienst. ATS Nederland is daarmee uw centrale aanspreekpunt voor al uw beveiligingsvraagstukken en voorkomt dat u met soms wel drie of zelfs méér partijen afspraken moet maken. Met regelmatig onderhoud en onze 24-uurs storingsdienst is de continuïteit van uw alarmsysteem gegarandeerd.

Branddetectie

Installatiebedrijf BMIHet ontwerp van een brandmeldinstallatie begint met het opstellen van een Programma van Eisen (PvE) dat door de eisende partijen wordt ondertekend. Dit PvE is het uitgangspunt voor het technische ontwerp van het brandmeldsysteem. Gecertificeerde systemen worden jaarlijks onderhouden waarna, bij goedkeuring, het certificaat kan worden verlengd. Tussentijdse storingen worden door onze 24-uurs dienst binnen de gestelde termijn verholpen. ATS Nederland is een NCP- erkend installatiebedrijf voor brandmeldsystemen.

Toegangscontrole

Wanneer een sleutelplan niet meer beheersbaar is en u niet meer weet wie welke sleutels heeft, biedt een toegangscontrolesysteem de oplossing. Bovendien kunnen deuren ook in de dagsituatie gesloten blijven voor ongewenste bezoekers. Intercomsystemen maken een gecontroleerde toegang tot uw pand mogelijk.

Camerasystemen

Het plaatsen van camera’s heeft een grote preventieve werking, terwijl de opgenomen beelden bewijzen leveren. Momenteel voltrekt zich een revolutie op het gebied van camera’s. Dit maakt nieuwe en zeer effectieve beveiligingsoplossingen mogelijk. Het internet speelt hierbij een belangrijke rol. Hierdoor kunnen beelden eenvouding getransporteerd worden. ATS Nederland levert een totaalpakket aan camera’s: van eenvoudige observatiesystemen tot en met de intelligente digitale camera’s met bijbehorende Video Management Systemen.