Borg Technisch Beveiligingsbedrijf
Installatiebedrijf Brandmeldinstallaties

Over Solvocom

Vanaf 1 januari 2018 gaat Solvocom verder als ATS Nederland.

Welkom Lezer. Fijn dat u belangstelling heeft voor Solvocom.

Solvocom is een technische dienstverlener gespecialiseerd in een breed scala van diensten op het gebied van communicatietechniek. Solvocom opereert vanuit Gorredijk met 16 medewerkers. Solvocom is een kennisbedrijf met klanten in heel Nederland, waarbij onze focus ligt op de markt in Noord- Nederland.

Kwaliteit en flexibiliteit zijn hierbij onze uitgangspunten. Ook de korte lijn structuur welke in ons bedrijf gangbaar is, draagt bij tot het succes van Solvocom. Wij stellen altijd de behoefte van de klant voorop en techniek speelt daarbij een ondergeschikte rol. Onze productenportfolio is dan ook aangepast op de vraag van de markt in plaats van andersom.

Een goede en betrouwbare dienstverlening begint bij een goede inventarisatie van de wensen en eisen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van ons werk. En uiteraard pogen wij ook in de nazorg net het extra stapje te zetten.

Solvocom neemt uw vraagstuk uit handen en komt met een passende oplossing. Het spreekt hierbij voor zich dat het zoeken naar kostenbesparende oplossingen tot onze dagelijkse werkzaamheden behoort.

Samen met het gehele team van Solvocom, vertrouwen wij er op u van dienst te kunnen zijn.

Namens alle teamleden een hartelijke groet,

 

Jan Schipper, directeur