Borg Technisch Beveiligingsbedrijf
Installatiebedrijf Brandmeldinstallaties

Networks

Als uw organisatie werkt met computers, heeft u waarschijnlijk al drie dingen geleerd. Ten eerste dat er enorm veel mogelijkheden zijn om gegevens te delen, samen te werken en te communiceren. Ten tweede dat de innovaties elkaar in rap tempo opvolgen. En ten derde dat een storing in het computernetwerk desastreuze gevolgen kan hebben. U wilt op alle zaken voorbereid zijn? Een goed doordacht datanetwerk helpt u daarbij.

Netwerkinfrastructuur is het fundament van elk netwerk. Als die niet goed op haar taak is berekend, dan vertaalt zich dat direct in efficiencyverlies voor uw organisatie. ATS Nederland levert data-infrastructuur (producten en diensten).

Voorbereid op de toekomst

We helpen u bij het beantwoorden van vragen als: volstaat koperen bekabeling, of moet ik kiezen voor glasvezelbekabeling? Kan ik een netwerk zo inrichten dat ik eventuele groei moeiteloos kan opvangen? En ben ik klaar voor nieuwe toepassingen? Dit doen we in nauw overleg met u, uw systeembeheerder of leverancier.

Certificering

Wie eenmaal een goede afweging maakt profiteert in de jaren daarna van een probleemloos functionerend netwerk tegen minimale beheerskosten, terwijl alle nieuwe functionaliteiten moeiteloos toegepast kunnen worden.

Met beide benen op de grond

Ook in datacommunicatie staan de ontwikkelingen niet stil. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en zelfs draadlozen netwerken zijn inmiddels gemeengoed. In al onze adviezen blijven we echter nuchter: we wegen de voor- en nadelen zorgvuldig af, en ook houden we het kostenplaatje nauwlettend in de gaten.