Borg Technisch Beveiligingsbedrijf
Installatiebedrijf Brandmeldinstallaties

Inbraak- en brandbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging houdt ongewenste bezoekers buiten de deur. Het kan inbraak detecteren, signaleren, registreren en eventueel melden aan de alarmcentrale. De beveiliging van uw bedrijfspand kan op een aantal manieren worden gerealiseerd. Zo kan er gebruik worden gemaakt van bekabeling, maar ook van draadloze systemen. Een alarmsysteem bestaat uit een combinatie van bewegingsmelders, deur- en raamcontacten en glasbreuksensors. Deze detectoren worden op strategische plaatsen en op een discrete manier in uw bedrijfspand geplaatst. Wanneer iemand ongewenst uw pand binnen tracht te dringen, neemt de detector een verandering in die zone waar en activeert onmiddelijk de binnensirene en/of geeft een alarmmelding door aan een continue bemande alarmcentrale, uw mobiele- of huistelefoon.

Brandbeveiliging

Het installeren van rookmelders is bedoeld om een beginnende brand bij u thuis of op het bedrijf tijdig te ontdekken. Het is mogelijk om de rookmelders aan de inbraakbeveiliging te koppelen. Zo gaat bij brand niet alleen bij u thuis of op de zaak een alarm, maar komt er ook een brandmelding bij de alarmcentrale binnen. Er wordt dus direct actie ondernomen, zelfs als er niemand in het pand aanwezig is.

Totaalpakket

Beveiliging bestaat niet alleen uit inbraak- en brandbeveiliging, maar ook uit camerasystemen en toegangscontrole. ATS Nederland levert een totaalpakket aan producten en diensten voor beveiliging, dus ook hang- en sluitwerk, brandkasten, kluizen en ontruimingsinstallaties. Daarnaast werkt ATS Nederland samen met een gerenommeerde partner in terreinbeveiliging.

Altijd met duidelijke instructie

Beveiligen is meer dan het aanleggen van een technische installatie. De gebruikers ervan moeten ook precies weten hoe de installatie werkt en welke procedures gevolgd moeten worden.

NCP- keurmerk

Al de beveiligingssystemen voldoen aan het NCP-keurmerk. Dit betekent: gewaarborgde kwaliteit en de mogelijkheid deze aan te sluiten op een alarmcentrale.

Geen omkijken naar het onderhoud

Om de installatie in een optimale conditie te houden, wordt er een onderhoudscontract afgesloten. Minstens eenmaal per jaar wordt de installatie nagekeken. Bij bedrijfsgebouwen wordt dit onderhoud meestal gecombineerd met het onderhoud voor de noodverlichting. Op het gebied van beveiliging werkt ATS Nederland samen met een aantal gerenommeerde partners.

Een keuze maken

ATS Nederland voorziet u graag van advies en oplossingen om uw huis of bedrijfsgebouw optimaal te beveiligen. Waarbij het ons uitgangspunt is dat de beveiligings- installatie geen afbreuk mag doen aan uw woon- of werkplezier. Stuur ons het contactformulier toe en wij nemen vrijblijvend contact met u op.